Les muntanyes de l'Oisans

  L'estiu del 2000 en Josep i jo anem a la Valgaudemar amb la intenció de fer Les Rouies, l'Olan i el Sirac, però el mal temps no ens deixa fer absolutament res.
  8/1998. Després de la travessia del Viso, fem l'Ailefroide Oriental.
  A finals d'agost del 98, en Jordi i jo fem una travessia de quatre dies a la zona del Monviso amb ascensió del cim principal i algun altre tres-mil: Magnífic!
  Estiu del 1993. Anem a Chamonix però la pluja ens en fa fora. A la Bérarde i fa bon temps. Ascensió del Pic Coolidge i del Pic dels Bans. Baixant dels Bans, em foto a uanesquerda i em lesiono el genoll esquerre.
  7/1991. Després de la Meije, la via clàssica de la Dibona
  7/1991. Una escapada a l'Oisans i la grandíssima travessia de la Meije (1991)
  7/1988. Visita a la Bérarde. Pujo la Tête de la Maye.
  Alps 1979: El primer 4000. Sortim de Barcelona i el mateix dia arribem al refugi dels Écrins. Dormim unes poques hores i sortim cap a la Barre des Écrins. Hi pugem pel dret, amb condicions prou bones. Baixem per la bretxa i remuntem el Dôme de Neige. Dormim al refugi del Glacier Blanc. L'endemà fem el Pic dels Agneaux i acampem a l'Ailefroide. Després d'un dia de mal temps, pugem al refugi del Pelvoux i l'endemà fem les dues puntes del Pelvoux i fem el clàssic descens per la gelera de Violettes. Un altre dia de mal temps, la Bosse de la Momie i cap a casa. Dies de glòria!