1996

  1/1996. Excursió amb esquís al Perafita.
  3/1996. El 1996 va ser un any de moltíssima neu. Metres de neu arreu. Hi ha estacions d'esquí que tanquen uns dies per massa neu i cal fer trinxeres perquè passin les cadires. A la muntanya, metres de neu pols. Volem anar al Canigó pel sud i el vent ens ho impedeix. Anem a dormir a Marialles i l'endemà, amb una neu pols fonda fem el Pic dels Set Homes i el Pic de Rojà.
  3/1996. Fantàstica excursió amb esquís a Baborte. El dissabte pugem a dormir a Baborte. L'endemà saltem el coll de Baborte i pugem el Canalbona.
  Setmana Santa del 1996 al refugi Carro amb poca activitat
  4/1996. Pic del Forn i Pic de Ventolau. Dormim al refugi de l'estany de la Gallina i l'endemà fa mal temps i només tornem, amb males condicions.
  7/1996. Acampada de tres dies a Cregüenya i Cresta de Cregüenya
  7/1996. Via Estasen al Pedraforca.
  Agost de 1996. Refugi de Couvercle. Només fa un únic dia de bon temps i l'aprofitem per disfrutar amb l'ascensió del Moine.
  Acampada familiar a Schwarzsee. M'escapo un matí i pujo el Spitzflue (1.951m) que és una de les muntanyes més perilloses que he fet mai.
  1996. Començo a tenir alguna foto d'escalada a Montserrat. Easy Rider de la paret de l'aeri, Boi-Roca a la Trompa de l'Elefant, Cervera-Raül a la Talaia Gran, Gómez-Xalmet a la Prenyada, la Panxa del Bisbe, la Màquina de Tren, L'Esquelet, la Gorra Frígia, la Miranda de Santa Magdalena, Pirenaica a la Mòmia... i la Portella amb la Júlia, que té cinc anys.
  1996. Una passejada clàssica a la Serra de l'Obac